ماشین سازی اراک – بازدید اول

نمایندگانی متشکل از مدیران و گروه رباتیک، اتوماسیون و هوش مصنوعی (راه) بنیاد دانشگاه امیرکبیر، در تاریخ ۱۳۹۵/۱۲/۷ از شرکت ماشین ­سازی اراک و گروه­ های تولیدی آن بازدید نمودند. شرکت ماشین سازی اراک (از سال ۱۳۴۶) به عنوان یکی از صنایع مادر دارای گوناگونی همگن خط تولید؛ با بخش های مختلفی از صنعت کشور در ارتباط است.

این شرکت دارای ۶ گروه تولیدی “ساخت تجهیزات”، “متالورژی”، “دیگ های بخار”، “پروژه های EPC”، “پل و سازه های فلزی” و “ماشین و مونتاژ” و ۲ گروه پشتیبانی و آموزشی و سه شرکت تابعه “شرکت مهندسی و ساختمان ماشین سازی اراک”، “شرکت پایساز” و “شرکت وست سان ترید” می باشد.

در خلال این بازدید یک روزه، تیم تحقیقاتی دفتر بنیاد دانشگاه امیرکبیر متشکل از تنی چند از دانشجویان و فارغ التحصیلان برجسته دانشگاه، به همراه مدیر توسعه کسب و کار بنیاد بعنوان سرپرست تیم ، بمنظور کسب شناخت از مشکلات مطروحه و نیز پیشنهاد راهکارهای عملیاتی بهبود در قالب همکاری دانش­ بنیان با شرکت ماشین سازی اراک، گروه­های تولیدی مختلف شرکت را طی جلسات مدیریتی و فنی با مدیران و مهندسین محترم شرکت مورد بررسی فنی اولیه قرار داده و به تبادل نظر پرداختند.

طی بازدیدهای به عمل آمده از کارگاه های گروه­ های تولیدی مختلف ، با مسولان و مهندسین با تجربه هر کارگاه نیز بحث و تبادل نظر به شکل corridor talk صورت گرفت.

در نتیجه مذاکرات تخصصی، درخواست های بهبود مطرح شده از جانب ماشین سازی اراک، در قالب تعدادی پروژه تعریف و جهت بررسی و ارائه راهکار تخصصی، به تیمهای فنی مربوطه در بنیاد ارجاع گردید.

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

آیا می خواهید به بحث بپیوندید؟
بحث ازاد!