شرکت ماشین سازی اراک – بازدید دوم

بازدید دوم

پیرو بازدید اول و در راستای تبیین و تشریح عملیاتی خدمات مورد درخواست ماشین سازی اراک، تیم مدیریتی-تخصصی بنیاد دانشگاه امیرکبیر، در تاریخ ۱۳۹۶/۱/۲۸ برای دومین نوبت از شرکت ماشین‌سازی بازدید نمودند. در این سفر که به‌ منظور استماع توضیحات مسؤلین فنی و اپراتورهای دستگاه ها و متعاقبا امکان‌سنجی عناوین پروژه های درخواستی شرکت انجام می شد؛ بحث و تبادل اطلاعات، همراه با جزئیات بیشتر و به گونه ی تخصصی فیمابین طرفین صورت پذیرفت.

در خلال این بازدید علاوه بر  تحلیل و بررسی پروژه های پیشین، پروژه های جدیدی نیز در محل کارخانه و گروه های تولیدی مطرح شد.

بررسی گرایش، اولویت و علاقه‌مندی‌های کارخانه ماشین سازی اراک، موضوع دیگری است که در این سفر مورد توجه اعضای تیم بنیاد قرار گرفت. کارخانه ماشین‌سازی اراک که بعنوان یکی از مجموعه های صنعتی پیشرو در کشور، همواره تمایل فراوانی نسبت به ارتباط با دانشگاه و برقراری تعامل سازنده با محیط دانشگاهی از خود نشان داده؛ با تمرکز بر  صرفه‌جویی در میزان مصرف انرژی، به دنبال ارتقاء بهره وری در سایر زمینه ها، از طریق تعمیر و یا ارتقاء کیفیت دستگاه‌های موجود در کارخانه می باشد.

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

آیا می خواهید به بحث بپیوندید؟
بحث ازاد!