در تاریخ ۹۷/۱۰/۲۶ دو نفر از مدیران سفارت هلند، خانم میشل دیمن (مدیر اقتصادی و فرهنگی) و خانم سارا ترابی (کارشناس پشتیبانی سیاست‌گذاری بخش کشاورزی) در دانشگاه صنعتی امیرکبیر حضور یافتند و طی جلسه ای با حضور آقایان دکتر طوسی، دکتر طاهری، دکتر زمانیان، دکتر پنجه شاهی، مهندس نوریان، مهندس حمزوی و مهندس داودپور با امکانات و توانمندی‌های دانشگاه امیرکبیر و مرکز HSE و NEXUS بنیاد دانشگاه آشنا شدند. در این جلسه ابتدا جناب آقای دکتر طوسی معاون محترم بین‌الملل دانشگاه، در خصوص برنامه‌های دانشگاه در حوزه بین الملل و همچنین سوابق همکاری دانشگاه امیرکبیر و دانشگاه‌های هلند سخنرانی کردند. سپس آقای دکتر طاهری در خصوص توانمندی‌ های مرکز نکسوس بنیاد دانشگاه امیرکبیر و برنامه‌های پیش روی مرکز سخنرانی کردند. در ادامه خانم میشل دیمن درباره توانمندی‌های کشور هلند در حوزه کشاورزی و مدیریت منابع آب برای تعریف پروژه‌های مشترک صحبت کردند. پس از جلسه، افراد حاضر به آزمایشگاه محیط زیست دانشکده عمران و محیط زیست رفتند و از آن‌جا بازدید کردند و در ادامه از برج فناوری بازدید و با امکانات آنجا آشنا شدند. سپس به بازدید ۵ شرکت و تیم مستقر در برج به نام‌های نیلی گستر امید (در حوزه هوشمند ساختن ساختمان و اینترنت اشیا)، ایده گران سورن آپ (درحوزه محیط زیست و تصفیه آب)، بهماند (در حوزه تفکیک پسماند در مبدا به صورت هوشمند)، جنودیپ (دارای متود غربالگری بیماری سرطان بر اساس Deep learning))، سیمیا روم (دارای پلتفرم سلامت روان آنلاین) پرداختند در نهایت به جمع بندی زیر جهت تعریف پروژه های مشترک در آینده رسیدند که در برخی سرمایه ‌گذاری نیز خواهند کرد:

1. راه‌اندازی گلخانه های نکسوس بر اساس همکاری‌های دوجانبه
  2. انتقال دانش و تکنولوژی و نیروی متخصص
  3. برگزاری Nexus Competition ‌به صورت مشترک با کشور هلند
  4. تبادل دانشجو و استاد بین دانشگاه امیرکبیر و با دانشگاه های هلند در حوزه نکسوس، محیط زیست و آب