برای افزودن متن مورد نظرتان اینجا کلیک کنید
بنیاد دانشگاه امیرکبیر در راستای حمایت از اقتصاد دانشبنیان غیرنفتی و ایجاد اشتغال پایدار، اولین مرکز کسبوکار دیجیتال دانشگاهی را با امضای قرارداد همکاری با مجموعه فرابوم تاسیس کرد.
صبح امروز سهشنبه ۱۶ مهرماه، توافقنامه همکاری بین بنیاد دانشگاه امیرکبیر و شرکت فرابوم کسب و کاری نوآوری باز با حضور آقایان دکتر سیداحمد معتمدی (ریاست دانشگاه صنعتی امیرکبیر)، دکتر یحیی آل اسحاق (رئیس هیأت مدیره بنیاد) ، مهندس مجتبی نوریان(مدیرعامل و عضو هیأت مدیره بنیاد ) ، دکتر علی حکیم جوادی (مدیرعامل هلدینگ بهسازان فردا)، دکتر صادق فرامرزی (مدیرعامل شرکت فرابوم)، دکتر امید ترابی (رئیس هیئت مدیره شرکت فرابوم ) و مدیران ارشد طرفین امضا شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی امیرکبیر، دکتر معتمدی ضمن تاکید بر لزوم توسعه اقتصاد دیجیتال از تلاش دانشگاه برای ایفای نقش در این امر با تاسیس مراکز نوآوری در دانشکدهها خبر داد. در ادامه مهندس نوریان مدیرعامل بنیاد دانشگاه به سوابق بنیاد در حوزه کسبوکارهای دیجیتال اشاره کرده و خبر از راهاندازی مرکز کسبوکارهای دیجیتال دانشگاه امیرکبیر با همکاری فرابوم و سایر شرکتهای فعال این حوزه و پشتیبانی علمی و تخصصی کارگروه بینرشتهای مهندسی فناوریاطلاعات دانشگاه داد. نوریان افزود: بنیاد دانشگاه امیرکبیر با هدف بهرهبرداری و تجاریسازی ظرفیتهای دانشگاه صنعتی امیرکبیر برای توسعه کمی و کیفی دانشگاه و حرکت به سوی دانشگاه نسل سوم و کارآفرین، تمامی تلاش خود را به کارخواهد گرفت و برای این موضوع آماده همکاری با فعالین و بازیگران اکوسیستم دیجیتال کشور است که به زودی برنامههای این مرکز در این خصوص اطلاعرسانی خواهد شد.
سپس دکتر صادق فرامرزی مدیرعامل شرکت فرابوم از برنامههای این شرکت برای فعالیت در حوزه نوآوری باز خبر داد که بخشی از آن در قالب بانکداری باز انجام خواهد شد. مدیرعامل سابق شرکت ایران کیش افزود: فرابوم به دنبال خلق فرصتهای ارزشآفرین برای ارائه سرویسهای باز مبتنی بر APi به کسبوکارهاست. دکتر حکیمجوادی مدیرعامل هلدینگ بهسازان فردا به عنوان یکی از سهامداران فرابوم، ضمن اشاره به فعالیتهای قبلی این شرکت در راهاندازی مرکز نوآوری در دانشگاه صنعتی امیرکبیر، برای همکاری با دانشگاه امیرکبیر در توسعه فعالیتهای نوآورانه و کسبوکاری و حوزه فناوریهای رگولاتوری (Regtech) اعلام آمادگی نمود.
سپس مهندس حمزوی مشاور توسعه کسب وکارهای بنیاد در خصوص مرکز کسبوکارهای دیجیتال دانشگاه امیرکبیر و برنامهها و فعالیتهای پیشروی این مرکز توضیحاتی ارائه داد. حمزوی افزود: تعامل استراتژیک طرفین در حوزههای مشترک با توجه به نیازهای دوطرف در طول زمان، راهاندازی مرکز کسبوکار دیجیتال امیرکبیر، راهاندازی آزمایشگاه سرویسهای باز مبتنی بر API، برگزاری رویدادهای استارتاپی و هکاتونهای نوآوری باز در حوزههای مختلف، همکاری و سرمایهگذاری مشترک در حوزه هوش مصنوعی و اینترنت اشیا، برگزاری رویدادها و کارگاههای آموزشی کوتاهمدت، میانمدت و بلندمدت و همکاری طرفین به منظور تسهیل استفاده از خدمات Open API پلتفرم نوآوری باز در محیطهای سندباکس و عملیاتی از موضوعات این توافقنامه است که جزئیات بیشتر در خصوص سازوکار اجرایی آن به زودی از طریق بنیاد اعلام خواهد شد.
همچنین رئیس دانشکده مدیریت، علم و فناوری با اشاره به اینکه تأسیس مدرسه کسب و کار دانشگاه صنعتی امیرکبیر با مشارکت اتاق بازرگانی تهران در دست اقدام است، ایجاد آنرا فرصت خوبی برای دسترسی به صنایع معرفی کرد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی امیرکبیر، دکتر اکبرپور در مراسم امضا تفاهم نامه میان بنیاد دانشگاه امیرکبیر و شرکت فرابوم کسب و کاری نوآوری باز گفت: امیداوریم در آینده فناوری اطلاعات با محوریت آی او تی از دانشکده برق، سیستم های حمل و نقل هوشمند ریاضی، بانکداری الکترونیک از دانشکده صنایع و امنیت سایبری از دانشکده کامپیوتر را اجرایی کنیم که این موضوع در حال بررسی در وزارت علوم است. وی افزود: رشته تجارت الکترونیک در دانشکده مدیریت اجرا شد و از مهر امسال در این رشته دانشجو پذیرش شد.
در این مراسم همچنین آقای دکتر آل اسحاق رئیس هیأت مدیره بنیاد دانشگاه امیرکبیر ضمن تشکر از دانشگاه به دلیل حمایت از بنیاد، تأکید نمود بنیاد دانشگاه امیرکبیر در راستای شاخص ها و راهبردی دانشگاه فعالیت می کند تا بتوانیم مسیر تعالی را طی کنیم.