بنیاد دانشگاه امیر کبیر در راستای استراتژی خود در توسعه انرژی های تجدید پذیر و با در اختیار داشتن دانش فنی احداث نیروگاه های خورشیدی، با امضاء قرارداد احداث پارکینگ خورشیدی با ظرفیت ۲۰ کیلو وات در منطقه ویژه گرمسار نخستین گام را در کمک به توسعه آن منطقه برداشت. این قرارداد در مراسمی که توسط سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران جهت بررسی فرصت های سرمایه گزاری در منطقه ویژه اقتصادی گرمسار برگزار شده بود با حضور جمعی از مسئولین از جمله مدیر عامل سازمان گسترش، نماینده مردم گرمسار و آرادان، فرماندار گرمسار و رئیس پردیس گرمسار دانشگاه صنعتی امیرکبیر، به امضاء مدیران عامل منطقه ویژه اقتصادی گرمسار و بنیاد دانشگاه امیرکبیر رسید.
شایان ذکر است با توجه به استقرار و فعالیت پردیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر در شهرستان گرمسار و ظرفیت های آن منطقه، یکی از جهت گیری های استراتژیک بنیاد، کمک به توسعه علمی و صنعتی آن منطقه است.

Print This Post Print This Post